Miks on juust ülemisel riiulil ehk suhtemured.

Muide juust ei käi ülemisele riiulile! Ma sain ka seda teada, kui olin mõnda aega suhtes olnud. Tuldi halvas tujus koju – külmiku uks lahti ja ” MIKS SEE JUUST SIIN ON?” Aga miks see juust seal siis oli? Nii lõppes postitus “Kui ei küsi, ei saa!”

Juust on ülemisel riiulil sel põhjusel, et see sind närvi ajaks ja me saaksime esimesel võimalusel sellest tunde rääkida! Vahet pole, et ma vabandasin ja panin juustu kohe alumisele riiulile, sest ma ei teadnud, et juustul on kindel asukoht. Lisaks vabandan ma ka tomatite eest, mida oli kogemata liiga palju ja need jäid sulle ette, sest sul oli täna halb päev.

Pildiotsingu cheese gif tulemus

Kui suhtes on muid suuremaid probleeme, siis hakkavad ka pisiasjad ette jääma. Kuid pahatihti on meil üks väga inetu komme – oma kallimate peal välja elada oma paha tuju. Tööl oli halb päev, sugulane tegi mingi jama, liiklus oli ohtlik jne jne ja siis tullake koju ja hakatakse juustu kallal laamendama, kui millegi muu kallal pole võtta. Muide, uues kodus on mul juust nüüd ALATI ülemisel riiulil – kui ei meeldi, f that! 😀 Tegelikult minul on suva, pane kuhu tahad. Pun intended.

Aga vahepeal on ka nii, et inimene lihtsalt otsibki vigu, et leida põhjused lahkuminekuks. Aga vahepeal ongi lihtsalt negatiivne vingiviiul. Inimesi on erinevaid ja ka tujusi on erinevaid, katsu siis aru saada.  Mina isiklikult üritan ise aru saada, kui mul on paha tuju ja ma vingun, et milles asi on. Arvutan välja, et ega teatud aeg kuus ei ole algamas, enamasti just selles asi ongi. Mõtlen kas hellusest ja muust on ehk liialt pikk aeg? Vahel on ka selles asi, eriti üksik olles. Mõnikord on asi selles, et pole piisavalt magada saanud jne. Vahel lihtsalt ongi tuju vinguda! Siis ma hoiatan ka, et vot täna ma vingun ja tahangi vinguda, sest see on mu ainus rõõm – las ma vingun ära, siis on okei jälle!

Pildiotsingu whine gif tulemus

Muide, Jensen Ackles on mu meeletu crush. Teisel kohal kohe peale Corey Taylorit. L O V E!

Ilusatest meestest rääkides – oled sa kunagi hakanud oma igivana sõpra teise pilguga vaatama? Olete aastaid sõbrad olnud ja ta ongi no nagu sõber, vend vms. Ja siis järsku tuleb ta lagedale totaka kommentaariga, nagu näiteks :” Sul on head saiad!” Hetkeks on naljakas ja pahandad, aga siis kuidagi kaob kogu eelmine mõtteviis temast ära. Järsku on seesama kutt – mees. Ilus ja äge mees, kellele sa oled aastaid endast igasugu imelikke asju usaldanud. Ja nüüd ei oska tema juuresolekul sõnakestki öelda. Vot selline asi juhtus.

Hiljem läksime temaga piljardit mängima, kus ta õpetas mulle, kuidas õigem on. Ülakeha võimalikult vastu lauda, siis on löök parem. Kuna see toimus ühes pubis, siis oli seal teisigi noormehi ja vaikselt märkasin, et kõik väga naeratavad mulle. Pakkuge, mis juhtub, kui naine sügavalt vastu lauda kummardab aina? Mhmh, dekoltee oli väga korralikult näha. Siis ma sain aru, et nii tegelikult ikka piljardit ei mängita. Oh seda blondiini elu. 😀 Sai paar kurja lauset ja mängisime edasi. Talle paneme nimeks Andres, Andres on üks mees, kes mulle alati hinge jääb. Nii pika sõprusega teisiti ei saagi. Käed hakkasid õrnalt värisema iga kord peale seda saiade kommentaari. Ka aastaid hiljem teda kogemata nähes :” Ooo, sul käed värisevad, minu pärast või?” ” Kamooon, looda sa, liialt kafeiini lihtsalt!” – muidugi oli tema pärast! 😀 Mõni inimene lihtsalt mõjub nii, tee mis tahad.

Üldiselt ma üritan vältida selliseid inimesi, kes mul tekitavad sellise ääretu pinge/närvi jms sisse. Minu jaoks on see nagu pahatahtlik armumine. 😀 Ma ei oska teisiti sõnastada. Osa armumisi on nii, et on liblikad ja oskad olla ikka. Kuid osa on selliseid, et tahad öelda “Kuule sa oled täiega äge!” Ja ütled hoopis ” Tohib, ma oksendan su peale?” Kogu mõistus lihtsalt kaob ära kusagile. Pärast kirud ennast, et nagu misasssssssjaaaaa, peast soe olin või?

Pildiotsingu insane gif tulemus

Muide, see oksendamise lausega sebimine ei töötanud… 🙁 Üldse mitte. Ei soovita! 😀 Lisaks, mida ma veel ei soovita, panen paar pilti Tindermaailmast.   Ja see noorsand…

Mul on kenasti kirjas, et esimesel kohtingul ma ei seksi ja, et suhet ma ka ei taha. Siit tulid kohe unmatchid. Jah saan aru, üritati olla mässajad ja otsekohesed. Mina ka ei tea, mida nad üritasid tegelikult, aga selline asi ei istu. Kohe alguses hakata minu reeglite vastu või seksi asju küsima. Meeleheitel inimesed ei ole väga seksikad…

Aga muidugi nende kõrvale on väga ägedaid ja omapäraseid inimesi.

Jätkub…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.