Lõpetame suvepuhkuse pauguga!

Väga omapärane on olnud, kui olen aru saanud, et minu kohta on igasuguseid huvitavaid eeldusi tehtud. Nii lahku minekute põhjuste kohta, kui minu isiksuse kohta üleüldiselt. Kohati teeb haiget, et osad inimesed, keda ma sõbraks pidasin, ei ole vaevunud isegi küsima minu seisukohta. Aga samas, hea on nii harvendada oma sõprusringi, ega mul ei oleks aegagi ju meeletult kõikide jaoks. Still hurts as f sometimes. Iga asi ei ole kuulujutt, osadel asjadel on ka konkreetsed fotod, EMO hinnang ja avaldused politseisse jne olemas. Ära usu midagi, mida sa kuuled ja ainult poolt sellest, mida näed oma silmaga. Igatahes nii mõndagi teist oli tore sõbraks pidada, kuni see kestis. Minul isiklikult oleks häbi, käia läbi selliste inimestega, kes kellegile nii teinud on aga eks ju ma olen imelik. Eriti veel sellisega, kes oma naisele peksa laseb anda. Või sellisega, kes teda kinni sel ajal hoiab. No igatahes, oli mis oli eksole. Vahva on, et te siiski ennast mu blogiga kursis hoiate. 🙂

Pildiotsingu you don't talk about fight club tulemus

Maru huvitav on ka see, et osad seletavad, et oi ma loen su blogist kõike, mis sul toimub, ei olegi vaja niisama suhelda. Ja facebookist saan ka teada sinu elu asjadest, ongi sõprus noh! Yeah…. riiiight. 😀 Olgem nüüd korraks täiesti ausad – enamus infot on netis siiski selline, mis on mõeldud tuttavatele, mitte lähedastele sõpradele. Oleviku eraelu on eraelu…. vähemalt siiamaani. Mis toob mind nüüd uudisteni…

Blogi suund hakkab nüüd segunema. Tuleb läbisegi minevikku ja olevikku ja äkki isegi tulevikku. Lisaks hakkab tekkima ka videoblogi. Kõige sellega olengi ma viimati tegelenud. Õpin ja edendan kogu oma blogindust ja samas harjun siin väga suurte muutustega eraelus. Ning lisaks üritan ka tulevase abikaasa, jaaaah ma olen kihlatud, bändi grammikene promoda. Nad on hämmastavalt head, ei olegi konkreetne jama. 😀 Kuigi eks ma pole väga erapooletu ka…

Minu nunnu! 18.8.18

Igatahes, kuna nii mõnigi on mind suunanud siia kanti, tahtes teada minu asju kuid ei ole julgenud ise otse küsida, siis palun väga – tulen grammike vastu ja ei kirjuta enam ainult oma exidest. Kirjutan ka V spaast oma ülevaate ja kuidas ma seal ära suutsin eksida isegi. Kirjutan püsimeigist, tattoodest ja igasugusest muust huvitavast, mis minu ellu tekkinud on. Mida mind ennastki huvitaks peale draama lugeda. Lihtsalt, lühidalt, huumoriga ja mis peamine – AUSALT!

Tuli selline lühem postitus, aga eks ma kogun end alles ja kõigil praegu see kiirem aeg nagunii. Kooliaeeeeeeg!

Pildiotsingu school funny gif tulemus

Leave a Reply

Your email address will not be published.