Lahkuminek, deitimine, Tinder!

See on SEE postitus, mis põhjusel osad ainult ongi minu blogi uurinud. Olin ma ometigi ju 4aastat abielus ja paljudele tuli see suure üllatusena, et äkitsi olime me lahutatud.

Guess what? SHI* happens! Kõik ei ole nii nagu tunduda võib ja minu lähedased teavad, mis täpsemalt toimus. Ja mõned, kes kahjuks asjaolude sunnil pidin ka segama sellesse. Aga üldiselt, mina ärkan nüüd iga hommik üles ja olen maru õnnelik – ma olen elus! Kas ongi rohkem õnneks vaja? 🙂 Ma olen ääretult tänulik, et asjad läksid nii nagu nad läksid ja ma keeldun elamast ohvri rollis – miks küll minuga nii juhtuma pidi? Ainult filmides juhtub selliseid asju! Ei – kõik juhtub põhjusega. Nii mõnigi imeline asi ja isik poleks minu ellu tulnud kõige selleta. Kniks ja suur tänu mu eksabikaasale ja teile mõnele isikule, kes veel sellele kaasa aitasid.

Everything happens for a reason 🙂

Oligi kõik ? Kus on draama? Detailid? Haha, minu blogis? Draama? 🙂 Kui ma kunagi elulooraamatu kirjutan, siis saab kõik draama sinna korraga, aga minu blogisse draama ei mahu. Tutkit Vasja!

Aga nüüd lõbusamast – deiting ja Tindeeeeer!

Oh my, väga huvitavad ajad on olnud. Meeletu austus neile, kes suudavad Tinderis pikalt vastu pidada. Minul sai esimese u 3 nädalaga konto kustutatud ja lubasin elulõpuni tsölibaadis olla ja ei tahtnud isegi meessoost sõpradega suhelda. 🙂 Aga ma tean, et nii mõnigi on just sealt oma selle õige leidnud. Aga ma ju tegelikult ei otsigi kedagi, milleks üldse seal siis enda ja teiste aega raisata? Korra ma siiski Tinderi kaudu kohtingule sattusin ka. Valisin väga hoolsalt ja oligi tohutult super õhtu – oleme siiamaani sõbrad. 🙂 Sain teada, et maailmas on erakordselt ägedaid mehi olemas! Ajud, välimus, asjalikud, hea iseloomuga, huuuuumorisoonega – hoolitsetud ja stiilsed. No väga vinge ikka! Muide, kas sina teadsid, et… mehed oskavad süüa teha? Ja mulle ei rääkinud???

Aga üldiselt deitimise kohalt soovitaks ma lihtsalt käia ringi, mitte otsida konkreetselt. Niisama elu nautida, olla sina ise ja vaadata, mis saab. Küll need õiged inimesed su ise üles leiavad, lihtsalt kodus istudes seda nii väga ei juhtu. Ma juba üritasin.

Selle üritusega läks õnneks! Sai niisama mõnusalt aega veedetud ja asjad lihtsalt juhtuvad. Warrior FIGHT 4 oli erakordselt äge, ausalt, soovitan. Kui pole eal päriselt näinud, aga natukenegi huvi pakkunud on, siis peab minema!

Aga vot selle katsega olen siiamaani ootel, kuigi ma tean teda juba kaua… 😀

Eks aeg annab arutust…

Aga üldiselt hoian ma oma suhted ja sõprused privaatsed. Kui ma just avalikult avaliku elu tegelast deidile ei kutsu eksole… 😀 Minu blogi teemadeks on ikkagi positiivsus, huumor ja kuidas elu võiks parem olla! 🙂 Natukene deitimisnõu võib anda, sest teiste vigadest on ikka parem õppida! Ja no vigu ma teha oskan – see on üks minu supervõimetest. 😀 Aga selleks korraks ongi kõik! Mine õue, vaata, suvi on!

Samuel on väsinud draama maiguga postitusest ja palub selliseid rohkem mitte teha! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.