Kuidas mind ära sebida?

Kuna ma olen seda küsimust viimati üllatavalt palju saanud (egoooo, kniks 🙂 ) ja ma ei jaksa seletada ja nippe anda läbi lillede, siis teen postituse. 😀 Saan linkida! Muide esimesena kohe, lilli pole mulle mõtet tuua, kui need pole ise korjatud. Eelistaksin banaane hoopiski! Ja tegelikult eelistaksin banaane ka ise korjatud lilledele, sest lilled pean ma ära viskama kunagi ja siis mul on väga kurb. Viimati toodi mulle väga ilus kimp tulpe, tänasin südamest ja kallistasin ja ütlesin, et palun ära kunagi enam too lilli. Igatahes kuuuuuu aega hiljem pidin ma need siiski ära viskama ja ikka oli kurb. Naljakas on see, et lilled pidasid kauem vastu kui suhe. 😀

Seotud kujutis

Lisaks võib mulle tuua kingitusi, sularaha, auto, Jensen Ackelsi jne… 😀 Okei Jenseni võib tõesti ausalt ka tuua. Aga kui midagi tuua on tõesti tahe, siis seal peaks mõte taga olema, mitte niisama :” Vaata see on ilus!” Ei taha vidinaid ja asju. Asju on liialt, eelistan elamusi ja mälestusi. Sööma võib mind viia, aga mitte kusagile väga uhkesse kohta – ei ole minu teema. Pubid ja BabyBack  ja tillukesed kohvikud on ägedad. Jalutamine on ka eriti super! Külla kutsuda pole mind kohe mõtet, ma ise ka ei kutsu ja ei tule. Mul ei ole kunagi olnud üheöösuhet ja ei tule ka! Muidugi erandid kinnitavad reeglit – minu erandid: Corey Taylor, Jensen Ackles, Megan Fox ja Johnny Depp – ANYTIME, anyplace! Lihtsalt las annavad märku, ma ootan! Tshekin e-maili…. hmm veel ei ole kirjutanud. Ootan edasi!

Pildiotsingu waiting gif tulemus

Kindlasti peab olema originaalne. Sa oled ilus, sul on ilusad rinnad, seksime, ingel, printsess jms on väga ära leierdatud. Ole originaalne ja tee ennast huvitavaks. Uuri pigem MINU kohta, mitte liialt ja norivalt või nagu ülekuulavalt. Muidugi tore on, et sa oma elust räägid ka, aga mind tõesti ei huvita su auto ja kuidas sellega on äge sõita ja oooo vaata pesin auto ära just- saadan sulle ilusa pildi. Veel vähem tahan ma, et sa mulle endast pilte saadad – ma oskan neid ise ka vaadata, kui huvi on. Pealegi, te mehed, ei oska eriti pildistada ka! 😀

Ära vingu! Halva ilma üle, tööl on raske, toit on halb, magada ei saanud, liikluses olid lollakad jne. Kui on sebimine, siis peaks oma pisimured kindlasti endale jätma. Üleüldse võiks sebides olla heas tujus – sa suhtled inimesega, kes sulle meeldib. Miks sul ei peaks hea tuju olema siis?

KUI ma tõesti tulen sinuga kohtuma. Elementaarsed viisakusreeglid peaksid eksisteerima. Naisele avatakse ust, kallistatakse kohtumisel- tere on ka üks kaunis sõna. Pisike kompliment ei tee ka paha, eriti kui sellele järgneb veel nali ka. Näiteks :” Tere, sa näed täna väga kena välja… või kasutasid photoshoppi?” 😛 Mind see ei solva, sest meiki ma ei kasuta. Ego laused lähevad ka väga hästi peale – ” Sa näed väga kena välja, ma olen ka täna täiega hot, vedas sul!” 😉 Attitude on väga väga suur turnon aga jobu ei tohi olla.

Kui sul on rinnalihased, pane ligi särk. See on üks tohutult hot omadus. Tatokad samamoodi, ära peida neid. Kui neid ei ole… mine tee! 😀 Minu jaoks on see kahjuks suur asi, sest see on üks minu fetishitest. Koos rinnalihaste ja bj tegemisega. Mind ennast jäeti korra maha, sest mul ei ole 6packi ja alguses ma olin maru vihane, aga kui teise jaoks on see nii oluline asi? Mõnele vot lihtsalt ei meeldi näiteks punapead ja sinna ei saagi midagi parata. Asi on maitses! Ma mõistan, kui nii siis nii! 6packi kavatsen ma muidugi ära ka teha, üks unistustest! Aga mehel see minu jaoks rolli ei mängi – tatokad aga küll! Oskus laulda on ka näiteks meeletult- o m g. Vastikult selline pealiskaudne nimekiri jne eksole? 😀 Ma iseloomu ei saa dikteerida, see on ju kõigil enda isiklik, aga kui alguses huvi ei teki, siis ei jõua ju selle tundma õppimiseni ka. 😉 Ma lihtsalt eeldan, et iseloom võiks juba ilma ettekirjutusteta olla super!

Pildiotsingu awesome gif tulemus

Mida ma absoluutselt ei salli, on labasus. “Ilgelt ammu pole ke**i saanud” ” Mul sokid sajaga haisevad, tunned?” Cleanliness is next to godliness! Krooksumine, puuksumine jne. Ei aitäh! Lisaks võiks/peaks deidil olema… KAINE! Vähemalt alguses. Kaine, pestud, kasitud, kenasti riides. Hambad võiks ka kohe kindlasti pestud olla, sest muidu ma võin oksele hakata. Been there… seda ma lähemalt ei aruta! 😀 Let’s move on!

Mehed, kellel on tunded on muidugi väga kena asi. Aga väga varakult näitab see neid mitte mehisena. Näiteks veel eriti see, et sul minu vastu juba tunded on, enne mingi 3ndat deiti on tore, aga minule pole vaja sellest rääkida. Ära jäta easy muljet. Las ma näen vaeva eksole! Kui väga vaja, räägi sõpradele või psühholoogile! 😀

Image result for oh snap gif

Kahjuks võib nii huvi ära kaduda, kui minul pole nii ruttu samad tunded tekkinud. Ja see on ju maru haruldane, et nii ruttu tekivad – eriti, et mõlemal. Ise hoian ka suu kinni, kui nii ruttu tekivad.

Ma usun, et nii mõnigi asi siit listist sobib ka paljudele teistele naistele. Kui nad pole golddiggerid muidugi või ainult seksi peale väljas. Ole veits ego, viisakas, tähelepanelik, huvitu MINUST – et ma huvituksin sinust. Ja üleüldiselt, kui sina tahad mind ära sebida… siis sina peaksid just minust huvituma ju. See kuidas mina käitun, kui mina tahan sind ära sebida, on juba minu mure. 😉 Aga mainin siia juurde ka, et… alati on erandeid ja mõni võib käituda täiesti vastupidiselt kõigele ja lihtsalt, no lihtsalt ON! Kõik klapib ja nii ongi.

Aga lühidalt ükskõik, kui äge sa oled- esimene deit on kindel:

Ja NII kohe kindlasti ei saa midagigi, kui lambist listi lisada ja juttu nii alustada.

Lisan siia ka hommikuse pildi minust, 0 filtrit ja töötlust.

Mõtle ilusti järele, kas on mõtet vaeva näha! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.