Ja leidsingi oma Mr Perfecti!

Aga nüüd tagasi Taneliga deidi juurde. Veetsime oma hea mitu tundi jutustades ja süües ja siis oli aeg kodu poole sammuma hakata. Lubas mu kenasti bussile saata ja asusimegi teele – isegi uksi avab see mees! Vapustav! Teepeal jalutades pakkus ta mulle nätsu öeldes, et see on maailma kõige halvem näts. Oli ka, ausalt. 😀 Aga ma eeldasin, et see on selline otsesem vihje, et varsti võiks suudelda eksole?

See oli siis eelmise postituse lõpp. Kuidas edasi läks? Ootasime oma 15 minutit mu bussi ja… kodus sain teada, et tema ei teadnud, et esimesel kohtingul võib suudelda. 😀 Nätsu pakkus lihtsalt viisakusest. Pagana mehed! Kes teist aru saab? 😀 Aga Taneliga jäime me lõpuks lihtsalt sõpradeks. Kallis “M”, palun ära irvita. 😀 Me oleme temaga lihtsalt erakordselt head sõbrad! Ausalt ka. 😉

Aga siis viskas mul kogu see Tinder üle, enamus esimesi lauseid olid – “Seksi tahad?” Või siis osad hakkasid lausa ahistama, otsisid mu üles facebookist, instast ja spämmisid seal mailboksid pilte ja asju jne täis. Tinderis ju ei saa saata, vist? Igatahes oleks pidanud ka taolise jutu lisama oma profiili.

Igatahes Tinderi lasin maha, et närve säästa. Ja siis läksime sõbrannaga ühele üritusele, kus anti ka tasuta klubipiletid. Polnud nagu plaani minna, aga kuidagi nii see läks, et sattusime ikkagi klubisse, oma viisakates kampsunites. 😀 No selgub, et klubi on ka Tinder! 😀 ” Seksida tahad?” ” Ummm…. kuule ma tulen kohe tagasi, sa oota siin eksole, ära liigu!” – Väga mitmeid taolisi hetki oli ja hakkas juba üle viskama, kui äkki seal ta oligi.

Minu ideaalmehe list. Sõbranna palus mul panna kirja kõik, mida ma mehes otsin, välimuselt ja muu kohalt. Ja järsku oligi vaateväljas minu list 100% ulatuses. Naerulohud, hele pea, õige pikkus, kena naeratus, heledad silmad. Koputasin sõbrannale ka õlale ja ütlesin, et näe vaata, minu list on seal. Muidugi jäin ma vaatamisega vahele härrale, sest ta oli minust umbes 2 meetri kaugusel vaid. Naeratas! Naeratasin! 😀 Ja siis ma jäin veel vahele sellega… ja veel…. ja veel. Iga kord peale vahele jäämist, keerasin ma pilgu ära ja tema ka. Aga neid kordi tuli 5 minutiga oma 10+… Lõpuks ta enam pilku ära ei pööranud ja lihtsalt vaatas ja naeratas – suhteliselt, et “Noh, mis sa nüüd teed? 😀 ” Ütlesin sõbrannale ka, et no nii passibki nüüd, issand, mis ma teen?

Sõbranna võttis mul käest kinni, vedas mu otse tema ette ja ütles :” Teate, mul on kopp ees! Juba 10 minutit passite siin, minge tantsige!” 😀 Issand kuidas ma armastan teda selle eest! Läksimegi tantsima siis, mis meil üle jäi. Aga kuna ma ei tahtnud sõbrannat nii jätta Mr Perfect ( see on nüüd tema nimi 😛 ) sõbraga, siis ütlesin varsti, et äkki liiguks tagasi nende juurde. Ta oli ülimõistev ja muide tantsis ka nii hästi, mis on mehe kohta vau. Polnud liiga naiselik, liiga uhke, ega liiga jäik. Just… perfect. Läksime siis nende juurde tagasi, aga sõbranna oli kusagile kadunud juba, jäin siis nende juurde ootele ja ajasime lõpuks ka juttu. Endal käed värisevad ja närv sees ja mõtted ” Issssaaand, kuidas saab üks mees nii ilus olla?”

Ajasime natukene juttu, nii palju kui klubis õnnestub, sõber tal uuris mu tatoveeringuid ja ootasime mu sõbrannat. Lõpuks ta ilmus! Sain ennast jälle vabamalt tunda, kukkusin midagi seletama käsi vehkides ja siis riivasin kogemata Mr-i rinda. ” Isssand…. sul…. sul…. on lihased?” – sain täiesti shoki. Siis ta hakkas seletama, et tal on mingi asi seljas lihtsalt, mis sellise mulje jätab. Selle peale nööpis mu sõbranna ta pluusil paar nööpi lahti, et näha, mis lugu on. Mr nööpis KÕIK nööbid kurguni kinni teavitades uhkelt, et ega ta selline mees ka ei ole. Küsisin :” Nii, okei, lihased sul on, aga mõistus ka on?” “Ei, ainult lihased” ” Ahha… okei, tsau” ja panin paar sammu otsejoones minekut. Siis pöörasin ümber ja läksin tagasi, et üle küsida, et aga tegelikult? Ütles, et pean ise välja uurima. Seda ma ei suuda järgmise postituseni enda teada hoida, lihtsalt ei suuda – tal ON lausa 6 pack! Ma polnud sellist imeasja varem eal katsuda saanudki! 😀 Huuh, kirjutadagi raske sellele mõeldes!

Pildiotsingu rihanna dem abs gif tulemus

Rahunesin! Võtsin klaasikese külma vett, et suudaks edasi kirjutada. Rääkisime veel juttu, selgus, et ka tema oli poolkogemata kluppi sattunud ja pole tema tavaline külastuspaik. Saatus, ma räägin, saatus! Aga siis oli aeg, et meie plaanide kohaselt pidime me lahkuma hakkama. Ma selline siiski ei ole, et esimesel kohtumisel kohe läheksin/kutsuksin kaasa ja sõbrannad on alati esikohal! Küsis mu numbri ja kirjutasin selle talle telefoni, ütlesin, et nüüd on tema otsustada, mis edasi saab. ” Ikka meie otsustada ju?” ” Mkm, I already know what I want! 😉 ” Näitas siis kätega enda suunas, noogutasin, ütlesin tsau ja läksin minema. Süda tilkus verd muidugi, et kas ta helistab üldse? Äkki oli maru purjus lihtsalt? 😀 Koju jõudes sain juba sõnumi… muretses, kas sain kenasti koju. Oeeeeehhhh, perfect.

Hommikul sain sõnumi, et äkki vaataks valgustatult ka teineteist üle. Leppisimegi kohtumise kokku, ähvardasin, et klubita olen ma lisaks ka meigita. Tema õnneks lubas ennast ikkagi ära meikida kohtumise jaoks! 😀 Ja siis ma seal ootasin. Palvetades, et ta nüüd valges ka sama ilus oleks ja sama hea jutuga. Ja mis siis saab, kui mina talle ei meeldi nüüd enam? Mina ei tea palju ta joonud oli ja eks mul endalgi oli paar kokteili hingeall. Ja seal ta siis oli… kõndides minu suunas… naeratus näol – päevavalguses!

Jätkub…

Leave a Reply

Your email address will not be published.