Aga mis teema selle Jobuga on?

Põhimõtteliselt on lood nii, et umbes 15a tagasi olin ma maru räppar. Omast arust muidugi. Aga eks koolis hakati mõnitama mu laiu pükse ja kalamehemütsikest ja no eks need asjad sinna jäidki. Aastaid tagasi müüsin 10 sendiga oma umbes 100 lüürikat ka osta.ee keskkonnas maha… selgus, et mingile Robert Kõrvitsale. Vahva, aga no mis nad seisid eksole? 😀 Ja kuidagi on elu toonud mind siia tagasi. Mees ju on muusik, mina armastan muusikat, aga lauluhäält mul ei ole. Ja riimid/lüürika on mul terve elu tulnud täiesti loomulikult – emo ja peast soe nagu ma olen, siis peanupuke aina genereerib nii, et magadagi ei saa. 

Ja kuna provva Mallukas võttis minult eraelule kaitse kunagi oma postitustega nulli, siis mõtlesingi, et aga…. no miks mitte? Ja lisaks usun ma tohutult märkidesse elus… ja kohe kui lugu valmis avastasime ka võistluse. Räpivõistlus oli maru korralik ja võitjad on nüüd uhkelt ka kirjas seal. Lisaks, oli see võistlus Nublust inspireeritud – nagu minu räppiminegi. Võitmisele ma isegi ei mõelnud ja see, et ma sain 3nda koha 100st loost oli haigelt äge. Okei olgem ausad, ma ostsin inimesi karbi raffaellodega ka ära, kamaan. Eks tänu sellele ka laekus osa nendest 900st häälest, mis ma sain. Aga KAMAAAAAN! 😀 

Ma olen ebamaiselt tänulik, kõigile, kes viitsisid mulle kliki kirja panna. Aga eriti tänulik olen ma konstruktiivse kriitika eest, et mis oli pahasti jne. Tänu sellele tekkis youtubesse ka tiba parem versioon sellest loost.

Aga mis edasi saab? Tegelikult on lood nii, et esimene esinemine ongi juba ees! St kirjas ja plaanis ja nüüd peab ruttu mõned lood valmis tegema. Täpselt ei teagi, millised esinemise ajaks valmis on aga soolas on näiteks “Geimer” “Mida sa laigid” “Selfitshikk” “MMS” “Su tshikk on uhhuu” “Istu sisse” “Väike Rebel”- need on sellised, mis on hästi lähedal valmis saamisele, aga iseasi, mis mul neist esinemise jaoks ka pähe jäävad. Tööd on palju! Lisaks on muidugi ka vaja riided esinemise jaoks valmis tuunida, päris dressides kohale ei roni. No, kui pole just BLING dressid.

Igatahes on käsil kogu imago koostamine ja eks näis, mis sellest välja tuleb. Esinemise ajaks saab ka tattoosleeve lõpuni tehtud – hetkel olen lubanud, et siis rohkem tatokaid ei tule, aga mees ei usu…

Natuke nalja ka tatokate kohalt. Tehti siin komplimenti, et milleks mul see silmalainer, et ma olen meigitagi ilus ju. “Mismõttes meigita ilus?” “No milleks see lainer, sul on niisamagi juba nägu ilus – eriti kulmud ja huuled, polegi vaja seda meiki.” Hakkasin kõva häälega naerma ja mainisin, et aga kulmud ja huuled on ka püsimeik. “Aaaa…. okei.” Rohkem minu loomuliku ilu teemat ei mainitud. 😀 Ma üldiselt olen arvamusel, et inimene tehku täpselt seda, mida tema ise tahab enda välimusega teha, et ta ise endaga rahul oleks. Kui ise rahul on ja tervist ei mõjuta, siis mingu teised hänna alla! Eks see ole mul excuse ka, et ma kavatsen tatokaid juurde teha ja hästi blingiks minna. Ühes loos on ka lüürika “Väike rebel” – mul on tatokad ja bling, mis siis, et bling on klaasist, teen igasugu hulle asju, et vaid erineda massist. 

Lisaks on veel väga ägedaid asju juhtunud, mis on pannud rõõmust kilkama. Näiteks kirjutas DJ Heiki mind oma loo sisse – Metsamaja. Raja Teele ongi kuidagi naljaga tekkinud alias, mis nüüd peabki jääma. Raja Teele for life! Kui keegi soovib Heikit kuulama tulla lähiajal, siis näiteks on lahe Jõulusimman 21.12.18 Tartus!

Kui keegi tahab teada, miks ja kuidas on tekkinud nimed nagu Blondiin, Jobu ja Raja Teele, siis viska mulle kiri facebookis postkasti. Pole pikk seletus, aga vahva on ikka!  Meil oli Heikiga pisikene vestlus videolinti ja peale seda läks ta stuudiosse uut lugu sisse laulma ja sinna mina tekkisingi. Vestlus ise oli minu jaoks üllatavalt mõnus. Ma teadsin, et Heiki on hea südamega ja armas inimene aga kõik see, mis ta rääkis oli oodatust veelgi hingelisem. Minul endal tuli pisar silma. Lisaks saab videost teada, miks peaks Heikit üldse kuulama tulema? Mis ta ise arvab enda muusikast? Ja ka sellised asju “…artistid käivad mingi summa välja, et nende lugusid seal raadios mängitaks…”   ” …asus sinna samma baarilaua peale urineerima…”  Igatahes oli meil Heikiga pisikene vestlus, mille video ma sain ka just üles – kae perra!

Aga minu jaoks suurima emotsiooni tekitajaks oli, kui kuulsin, et Erik Morna top 3 seas oli ka minu lugu. Sealsamas räpivõistluses. See oli mu esimene lugu eal ja ma tean, et mu flow on sitt ja ma alles alustan ja olen täiesti krampis, kui pean linti räppima. Ja saada selline kiitus… ühesõnaga tema see üks lause on ka suuresti süüdi selles, et ma kavatsen jätkata!

Ja iga paganama hääletaja, kes mulle hääle andis on ka süüdi! 😀 Kas sellist Eestit me tahtsimegi? Kui tahtsime – tule meid kuulama! Esinen koos oma abikaasaraasukesega – Mezz Lane – märts 9 2019 Tartus – Facebooki link üritusele siin!

Pildiotsingu thug life g if tulemus

Leave a Reply

Your email address will not be published.