1 euroga bikiinivormi ja eratreeneri vajalikkus!

Ära tegin! Sai käidud, sai uuritud sai nähtud. Emotsioonid on siiamaani laes!

Mind sinna projekti siiski ei valitud, aga eks neid nähes sain ma ka kenasti aru, et ei valitagi. DEEM – that beauty! Enamus olid ikka super vormis juba ja absoluutselt kõik olid imeilusad! Ma Õhtulehe poolt tehtud pilte ei taha kommenteerida, aga eks me kõik oskame ju vale nurga alt selfisi teha, mis automaatselt prügikasti lendavad. Kui ei ole teinud, mine proovi, võta telefon kätte, hoia umbes rindade kõrgusel ja pildista suunaga alt üles – tere topeltlõug ja muud ilusad asjad! Rohkem ma sel teemal ei peatu, mind õnneks siis ei olnud, aga ma nägin nii mõndagi naist sealt fotodelt ka päriselus ja no…. see kaamera pani küll oma 5+ kilo juurde. Aga ju neil on palju tööd ja seal oli kiiruga suht massipildistamine pigem. Eks ma siin targutan, sest ise ka fotograaf olnud ja lisaks profi alluvuses oma 5a töötanud.

Aga castingust endast, väga kena tervitus oli juba check innis. Natuke raske, sest sinna oli väga ilus noormees võetud aga sain hakkama! Ma palju ei kokutanud! Pildile suutsin jääda muidugi eriti omapärase näoga. 😀 Kõik oli algusest peale nii soe ja sõbralik. Meie grupp juhatati siis garderoobi ja alguses olime kõik natukene vaiksed ja kohmetud aga tasapisi hakkas ka nalja saama. Eks kõigil oli natukene närv sees muidugi, eriti, kui ma ometigi pidin kõva häälega küsima :” Nohhh, kellegil närv ka sees või? ” 😀 Ja äkki ei aitanud ka loo valik ” Final countdown“, mis mul oli vaja mängima panna… aga heastasin asja ja panin oma lemmiku motiveeriva loo ka “Born for Greatness“.

Ja siis tuligi meie aeg, läksime bikiinides ja kontsadel, (ma ei kukkuuunuuuuud, väga uhke olen! Pole eriti kontsadega käinud.) teise ruumi, kus meid pandi natukene sooja tegema ja aeti juttu ja oldi igati positiivsed ja toredad. Kontsadel kükke teha oli omapärane kogemus. 😀 Muide kas sina juba teadsid, et Kalmus on päriselus hämmastavalt NUNNU! Vot sellist sõna kasutasingi, imearmas ja soe inimene on. Netis on mul alati jäänud karmi mehe mulje. Ja see Anastasia Gavris on lihtsalt…. imekaunis. Päriselus, fotodel, videotes. Kirjeldamatu ilu, ausalt.

Iga osaleja lahkus ka imearmsa kinkekotiga, mille sisu oli täiesti üllatavalt uhke! Ja see batoonike oli tõsiselt maitsev, tervislik asendus magusaisu peletamiseks! Aga eks seal palju polnudki, rääkisid endast natukene, tehti paar pilti ja siis tulid mõne tunni pärast tulemusi kuulama. Siis saigi nänni, tehti loosimisi ja näidati ka ära, et kõigi osalejate tasu tõesti läks heategevuseks. Imeline üritus igatahes ja hoian meeletult pöidlaid osalejatele ja jälgin nende toimetusi edasi! Mul on juba ka oma lemmik. 🙂

Aga tegelikult on mul hea meel, et ma edasi ei pääsenud. Hea meel on ka, et käisin, sest nüüd ma tean, et minul väga närvi ei teki kohtunike ees. Lisaks tean kindlamalt, et see on MINU teekond. Aga ma tean ka, et minul on vaja sõna otseses mõttes ERA treenerit. Ma olen siiski haige ja ma pean seda arvestama. Ma ei saa käia trennides siis, kui mulle ajad ette öeldakse, ma saan käia ja teha siis, kui mul tervis lubab. Ma pean kõike tegema vastavalt oma võimetele ja jälgides enda piire. Ka toitumisega on sama lugu – mulle mitte sobiv menüü = tervis läheb kohe alla. Tervele inimesele poleks need asjad komistuseks. Aga mina olen pidanud oma elu paljusti ümber kohandama tänu oma haigusele. JAH ma saan teha kõike, mida teisedki, aga ma pean väga läbi mõtlema kuidas, kuna, mida, mille arvelt.  Iga asi pole väärt ohverdust teiste asjade arvelt.

Ja see kõik panigi mind kaaluma ja mõtlema – mu elus on ideaalne neiu. Naiseeskuju. Kes teab mind juba pikalt, teab mu haigust ja on mulle suureks abiks olnud u 20 kilo kaotusega. Igatahes, kui ta nüüd mulle lavale minekuks bikiinide toorikud kinkis, siis oli see nagu viimane klikk. Miks ei võiks TEMA mind sellel teekonnal aidata? Miks ma peaks palkama kellegi võõra, kes mind ei tunnegi, aga omab kogemusi ja korralikku nime selles valdkonnas. Ma saaksin ju palgata kellegi, kes teeks seda HINGEGA. Kes hoolib MINUST rohkem kui minu saavutustest. Kes hoolitseb nii keha, tervise ja ka hingeelu eest! Mul tulid seda kirjutades külmavärinad – no niiii õige tunne on! Kohe, kui postitus valmis on, näitan ma seda ka talle ja loodan, et suudan ta nõusse moosida! Üleüldiselt on minu jaoks kõige olulisem tervis ja õnn ja ma ei kujuta tõesti ette, et kellegi teisega mul oleks reaalne oma tulemused nii saavutada.

Kallis Sille – Brena Elustiil, kas sa ühineksid minuga mu teekonnal võidule? 🙂

 

Nii ja nagu ma oma Facebooki lehel lubasin, on siin nüüd ka loosimise võitja nimi: Heidi Mihkra – palju palju õnne sulle! See imeilus komplekt ongi nüüd sinu! Saadan sulle Facebookis kirja ka. 🙂

 

Vahepeal panime kiisudega uue mööbli kokku. Sammy näitab, et ta outfit matchib!

Mööbli asjast tuleb eraldi postitus kindlasti, palju nalja saab, kui blondiin paneb üksi mööblit kokku, mis on mõeldud kahe mehega panekuks. Sõnastus sai vist natukene omapärane. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.